10 ÅRS JUBILEUM FOR DÅP

Dåpsdagen er kanskje en dag mange ikke tenker så mye på gjennom livet. Det var noe som skjedde en gang, og mange vet ikke når de har dåpsdag. Men dåpsdagen er på mange måter en minst like stor dag som fødselsdag. På dåpsdagen ble du nemlig Guds barn, og du ble tatt inn i vår menighet.

Dette er et tiltak for 5.klassinger, invitasjon pleier å komme i starten av november. Vi starter med samling på lørdag, der vi maler på t-skjorter, spiser sammen og snakker sammen. På søndagen er det gudstjeneste kl 11 på Furuly, og da skal vi delta, og fortelle hva vi gjorde lørdag.

Hvis det av ulike årsaker er behov for noen slags tilrettelegging for at ditt barn skal kunne delta er det bare å si fra, så finner vi gode løsninger sammen!