Råde kirkelige fellesråd > Artikler > Nyheter

Vi må stå sammen!

Vi må stå sammen!

Selv om aktivitetene våre er avlyst, skal vi fortsette å være kirke. Da må vi være kreative. Her følger noen tips, råd og informasjon om tilbud. Vi som jobber i kirken i Råde er tilgjengelig på mail og telefon, dersom noen trenger en å be med, snakke med, eller dersom det er spørsmål av praktisk art. Dersom noen trenger hjelp av noe slag, håper vi dere tar kontakt, slik at vi kan hjelpe til ved behov. 

Del dine bønner
På kirkens bønnevegg kirken.no/be kan du dele dine bønner med andre. Her er en aktuell bønn hentet fra Bønneveggen:


Et lys er tent for alle ensomme og redde, for de som har tungt å bære. Et lys er tent for alle hjelpere der ute, og spesielt for helsepersonell. Gud jeg ber.

Andakt og bønnestund på Facebook 13. mars kl. 17.00
Det vil bli strømmet direkte andakt med påfølgende bønnestund på fra Oslo domkirke , fredag 13. mars kl. 17.00. Elisabeth Thorsen er liturg og Kåre Nordstoga spiller orgel. Andaktsstunden vil bli liggende ute slik at du kan se den og kommentere når det passer for deg. Følg andaktsstunden på Facebook. 

Søndag 15. mars kl 11:00
Direktesendt gudstjeneste fra Nærbø kyrkje i Hå, på Den norske kirkes nasjonale facebookside.

Søndag 15. mars radiogudstjeneste
På NRK P1 og P1+ like etter Dagsnytt kl. 11.00 søndag 15. mars er det radiogudstjeneste fra Knarvik kyrkje i Nordhordland.
- Det er veldig spesielle dagar for landet vårt no, der mange kjenner seg utrygge. Eg ser det som ei viktig oppgåve å tale Guds ord til trøyst og oppmuntring i denne tida. Situasjonen kallar også på at me både bryr oss om kvarandre og at me gjer det me kan for å avgrense spreiing av smitte, seier sokneprest Geir Øy.

 

Vi har sendt ut informasjonsmail til konfirmantforeldre. Alle trosopplæringstiltak, som Tårnagenter og Furuly Tigers, avlyses. Det gjelder også formiddagstreff og andre arrangementer på Furuly. 

Vi som jobber i kirken i Råde er tilgjengelig på mail og telefon, dersom noen trenger en å be med, snakke med, eller dersom det er spørsmål av praktisk art. Dersom noen trenger hjelp av noe slag, håper vi dere tar kontakt, slik at vi kan hjelpe til ved behov. 

 


Del denne artikkel på e-post