KFUK Råde


Råde KFUK ble dannet i 1979, etter en inspirerende K-weekend på Tjellholmen. En del av pionerene er fortsatt aktive, nye medlemmer har kommet til, andre kommer innom nå og da når det er temaer som interesserer. Foreningen er åpen for alle. Vi er stolt av å være en liten del av YWCA, verdens største kvinnebevegelse, og forsøker å holde oss oppdatert på det mangfoldige arbeidet som organisasjonen driver blant kvinner og jenter i hele verden.

Gjennom årene har Råde KFUK hatt mange samlinger med spennende temaer og gjester, gode samtaler, dugnader og innsamlingsaksjoner, turer og pilegrimsvandringer. Vi lager semesterprogram og prøver å fylle møtene med innhold som engasjerer. År om annet har vi hatt stormøter i samarbeid med Råde Bygdekvinnelag der vi har hatt muligheter til å ta opp ”store” temaer.

3.onsdag hver måned har foreningen møte på Furuly.

Vi er ca 20 medlemmer.

Vi har et styre på 5 som sitter i toårs-perioder. På møtene deler vi på vertinnefunksjonen slik at de fleste medlemmene er i aksjon i løpet av et år.

Fortsatt er foreningen høyst oppegående, med ønske om å være et godt kvinnefellesskap, og med ønske om å være en støttespiller for arbeidet på Furuly og for KFUK sitt verdensvide engasjement.

 

Lyst til å være med? Velkommen til kvinner i alle aldre!

 

Råde KFUK ledes av Turid Borgen, som er kontaktperson. Telefonnummer: 473 39 793

 

 

Tilbake