Helt fersk bok om kirkene våre!

En helt ny bok om kirkene våre, skrevet av Eigill Tangen. En fantastisk historiebok om byggene som har betydd mye for bygda.

Ny bok om historien om kirkene i Råde.

De fleste har et forhold til kirkene i bygda. De er jo med oss fra vuggen til graven. Gjennom tidene har vi hatt 5 kirker/kapell og alle har sin historie fra den tiden de har fungert. Har også tatt med teltebua på bygdetunet, den har en historie knyttet til Råde kirke. Råde kapell og minnekapellet på Tomb er også godt beskrevet m.m. Jeg ser viktigheten av dette for nåværende og kommende generasjoner. Boken er rikt illustrert med bilder og tegninger og er på 190 sider. Boken er å få kjøpt i tre butikker i Råde – Råde mølle, Råde bakeri og Carlsen Fritzøe (gamle Solbær´n). Håper dere får en hyggelig lesestund om kirkene i Råde opp gjennom tidene.

Eigill Tangen

Årets julegavetips til alle som er glad i Råde og kirkene her!

Denne boka anbefales på det varmeste! Eigill Tangen har samlet utrolig mye flott stoff om historien til kirkene våre her i Råde, både de som har vært tidligere og de som finnes nå. Her finnes både de store linjer og artige episoder og kuriositeter. Det er bare å glede seg til å lese og kikke på alle flotte bilder og illustrasjoner.

Per Willy Wilhelmsen