Ny liturgisk musikk

I oktober vedtok menighetsrådet ny liturgisk musikk til bruk i Råde menighet. Det ble vedtatt ett sett melodier til den grønne kirkeårstiden og advent, ett sett til festtidene og ett sett til fastetiden som kommer før påske.

Her vil dere finne noter og lydfiler til den nye liturgiske musikken. Lydfilene er i wav-format og det går ikke an å endre tempo om det skulle være behov for det.

Dersom noen ønsker lydfiler hvor dere kan endre tempoet så det på denne måten blir lettere å øve, har dere følgende muligheter:

Sheet Music Scanner er en app som kan skanne og spille av pdf-filene på telefonen eller nettbrettet. Importer pdf filene på denne siden til appen og spill av i det tempoet dere selv måtte ønske!

XML

Filformatet xml, er for musikk det samme som pdf er for tekstbehandling. Til PC/Mac finnes det mange enkle noteprogrammer som kan importere og spille av xml-filer. Xml filene til musikken kan dere få ved å henvende dere til meg på epostadressen: kantor@rade.kirken.no

Finale Notepad (PC), er gratis og dere kan finne den her (Registrering er nødvendig): Finale Notepad

FESTTIDENE